Ska vi installera Solceller?

Jag och min man går i tankarna om att installera solceller på både vår sommarstuga och hus. Vi vill såklart bidra till miljön, men som vi har förstått det ska solceller också förminska elkostnaden i längden samt att du kan sälja el som blir över. Jag vet inte riktigt hur försäljningen av det ska ske, men det låter väldigt lovande.

Nu när elkostnaden har ökat så mycket har det varit svårt att hålla en trivsam temperatur inomhus under höst och vinter. Det är ett stort problem vi haft senaste två åren och det är väldigt jobbigt.

Leverantör

Jag har googlat runt en hel del och forskat lite om olika solcellsleverantörer i Västerås och det är ju rent ut sagt en djungel. Det finns så många olika leverantörer som kan hjälpa till att installera samt underhålla detta. Alla lovar olika och att de är det bästa alternativet. Detta tycker jag är jättesvårt.

Men enligt mig är word of mouth den mest ärliga och bästa marknadsföringen, därför har jag kollat runt en del med vänner och bekantat för att se om de har några tips. Av majoriteten fick jag tips som vilka man ska välja när det kommer till Solceller Eskilstuna och Solceller Västerås, det var solcellsbolaget.

Solcellsbolaget är ett hyffsat nytt men väl etablerat företag på marknaden som växt kraftigt under deras första år. De har bra rekommendationer från tidigare kunder, och det är det som är det avgöranden för mig i detta fall. De erbjuder också CheckWatt som blir en investering i vår egen ekonomi, vilket var en avgörande punkt till varför vi valde dem.

Resultat

Jag håller er informerade under den här processen. Vi kommer att överväga om vi börjar med sommarstugan eller huset, eller om vi genomför installationen för båda fastigheterna samtidigt. Beslutet kommer i stor utsträckning att baseras på kostnadsaspekterna, och vi avvaktar för att se hur priserna utvecklas. Ha det bra så länge!

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *