Solceller och strömavbrott

Som ni vet har vi valt att installera solceller, något var något som vi funderade på under en längre period. Efter vi installerat detta fick vi även nys om CheckWatt som vi aktivt använt oss av för att tjäna lite pengar. Det stämmer verkligen att solceller är en investering och jag kan starkt rekommendera alla att om ni har möjlighet investera i det.

Strömavbrott

Trots att vi tog hjälp av riktiga och licenserade montörer så kan el och solceller krångla till det ibland, så är det bara. Igår så gick några av de sönder, jag vet inte hur eller vad, men det fungerar inte som det ska. De som hjälpte oss var en firma i Eskilstuna, men eftersom vi bor i Bromma tog vi denna gång hjälp va några i närområdet. Vi googlade runt lite och tillslut hittade vi en elektriker i Bromma med bra rykte och rimliga priser. Vi kontaktade dem och de var här lika snabbt som de svarade i telefonen. Att jobba med el ska man vara försiktig med, det krävs god kubnskap för att man ska handskas med det helt själv. Man ska under underskatta ström, det kan i värsta fall ta ifrån dig livet.

Rekommedation

Vi rekommenderar er starkt att ta hjälp av montörer och elektriker som är specialiserade och licensierade inom de området. Det är värt det pengarna för den säkerhet som det bidrar till och det väl utförda arbetet, i längden är det en investering för både plånboken, miljön och din hälsa. Vi själva blev rekommenderade att ta hjälp, och det har vi aldrig ångrat. Lite saker kan man göra själv, men om du har en minsta lilla tvekan, ta hjälp!

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *